<Special Event! Nov First Friday >
11月の“First Friday”は、アラムナイの方に専門分野のお話しをしていただく学びのイベントを開催します。
第6回目のスピーカーは後藤 秀夫氏 シック・ジャパン株式会社 北アジア地域社長 兼 代表取締役社長
5度のV字回復を実現したシック・ジャパン社長の“企業変革レシピ”について、特別にお話していただきます!
Speaker: 後藤 秀夫 氏(Class of 2003)
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pDgCC72lW78&list=PL-edxQ__zW_VH9HlyDRzBNUvl7TEgwRLs
Book: 『Schick TURN AROUND シック・ジャパン 企業変革のレシピ』
*今回は、今月よりGCL (Global Challenge Lab)でSchick Japanさんとのコンサルプロジェクトで来日中のThunderbird MGM Studentsの6名も参加し、シック・ジャパン本社で開催させていただきます。
ご参加いただける方は、下記のフォームよりお申込みをお願いします。
The November “First Friday” will be a our learning event featuring one of our alumni sharing insights from their professional field.
Our 6th speaker will be Mr. Hideo Goto, Senior Vice President of North Asia & President and Representative Director of Schick Japan K.K. who has successfully led the company through five major turnarounds. He will share his exclusive “Corporate Transformation Recipe.
Speaker: Mr. Hideo Goto (Class of 2003)
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pDgCC72lW78&list=PLedxQ__zW_VH9HlyDRzBNUvl7TEgwRLs
Book: Schick TURN AROUND: The Corporate Transformation Recipe of Schick Japan
*This session will also be joined by 6 Thunderbird MGM students from Arizona who are currently in Japan for a consulting project with Schick Japan through the Global Challenge Lab (GCL).
The event will be held at Schick Japan Headquarters. -Don’t miss this great opportunity!
Please register using the form below if you’d like to join.
Registration form 参加お申込み:https://forms.gle/zKkC7C1vnqZvTWdv6
*CLOSING DATE: Nov 1st (Sat), 2025
<Date> Nov 6th Thursday, 2025
<Time> 18:30~ 20:30
<Venue> シック・ジャパン(株)本社ビルSchick Japan K.K. Headquarters
<Address> 東京都品川区上大崎2-24-9 IKビル
IK Building, 2-24-9 Kami-Osaki, Shinagawa-ku, Tokyo
03-5487-6801
*IKビルへは目黒三田通り側から入り7階受付までお越しください。
Please enter the IK Building from the Meguro-Mita Street side and proceed to the reception on the 7th floor.
https://schick.jp/pages/company-about
<Price> 2,000 JPY
<Agenda>
18:30~ 19:30 Presentation by Mr. Hideo Goto
Q&A / free discussion (20 min)
19:30~ 20:30 Networking Reception (Snacks & Drinks)
